Снимка на куче с човешко лице въодушеви потребителите на социалните

...
Снимка на куче с човешко лице въодушеви потребителите на социалните
Коментари Харесай

Куче с човешко лице въодушеви интернет

Снимка на куче " с човешко лице " въодушеви потребителите на обществените мрежи, като хората започнаха да го съпоставят с разнообразни звезди, написа в. " Дейли мирър ".
 
Йоги , който е кръстоска сред ши тцу и пудел , провокира възторг в интернет, откакто Редит разгласява негова фотография. " Изглежда като че ли има човешко лице ", гласи текстът към фотографията. 
Who is Yogi, the dog with the 'human face'?
— Becca Flood (@TheBeccaFlood) И доста хора се съгласиха с това.  " Той има най-човешките очи, които съм виждал на куче ", " Но не е единствено това. Виж леката му усмивка, която може да принадлежи единствено на мъж на междинна възраст, който е отдал душата си на корпоративния свят ", пишат интернет консуматори.

Изображението се появи и в Twitter , където хората оприличиха Йоги на звезди като Ед Шийран , Никълъс Кейдж , Джейк Джиленхол и Пол Ръд .
The boy dog definitely looks like Ed Sheeran...
— iné Fireball (@BernieFireball) В ерата на дигитализацията е доста елементарно да се обработват фотосите, по тази причина от изданието се обърнаха към собственичката на кучето Шантал Дежарден и я попитаха дали е употребила Фотошоп .

" Изобщо не е обработвана. Това са моите кучета ", сподели 27-годишната жена от Масачузетс
checkout these dogs. Yogi and Darla. Undoctored photo! Yogi has a human look on his face. They live in Haverhill. Darla is my son's girlfriends dog & Yogi is her father's.
— Kevin R. Burgess (@THPCoach) " Вероятно е поради очите му и метода, по който гледа към обектива ", добави тя и призна, че не е забелязвала " човешкото лице " на своя домакински любим преди.
The internet is going crazy over this dog with a human face
— WCVB-TV Boston (@WCVB) " Той е доста благополучен . Обича да си играе и да се гушка. Забавно е, тъй като не го бях виждала по този метод преди ", описа собственичката.

Шантал дефинира Йоги като " положително момче " и отхвърли той да наподобява на Никълъс Кейдж , различен кино артист или който и да било мъж.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР