Снимка на две млади момчета, които се возят в метрото

...
Снимка на две млади момчета, които се возят в метрото
Коментари Харесай

Тези момчета накараха стотици столичанки да завиждат и въздишат

Снимка на две млади момчета, които се возят в метрото с големи букети от червени рози, стана мотив за бурна полемика в обществената мрежа. Кадърът се появи във фейсбук групата „ Забелязано в София ” и за негативно време се трансформира в същински шлагер. „ Евалата на пичовете!!! Повече мъже като тях да има! Със сигурност ще зарадват някой специфичен човек”, написа с неприкрит екстаз създателят на фотографията.



На нея са запечатани двама младежи, въоръжени с красиви букети с червени рози. Единият от тях държи и чантичка с подарък.

За кого са предопределени цветята, надали има значение. Важен е жестът, безапелационни са мнозина от фейсбук потребителите, които със страдание означават, че тези, които са подготвени на сходни жестове към обичаните си хора, са все по-малко.

Не липсват и такива, които виждат в жеста на младежите показност. Според тях не е нужно да се изръсиш за сходен букет. " Жест когато искаш да направиш, взимаш 1 букет от 5 лева С другите които ще ти останат можеш да закараш избраницата на вечеря, примерно. Това е като дамите с подути изкривени джуки. Искаш да впечатлиш с нещо, само че тъй като няма с какво, наблягаш на нещо фрапиращо ", написа млада дама.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР