Снимка на 21-годишния Кристиян Данаилов, който както БЛИЦ съобщи се самоуби

Снимка на 21-годишния Кристиян Данаилов, който както БЛИЦ съобщи се самоуби ...

Появи се покъртителна снимка на младия българин, който се самоуби с цианид.Снимка на 21-годишния Кристиян Данаилов, който както БЛИЦ съобщи се самоуби с цианид, се появи в британските медии. 

През 2018 г. Данаилов е диагностициран със синдром на Аспергер - психично разстройство от аутистичния спектър, характеризиращо се със значителни трудности в социалното взаимодействие и невербалното общуване, съпътствани от ограничени и повтарящи се модели на поведение и интереси.

Младежът се затворил в себе си, спрял да общува.Кристиян си направил фалшива фирма и се свързал с компания в Есекс, за да му изпратят смъртоносната субстанция по пощата.

В тази връзка майката на момчето призовава властите във Великобритания за по-строг контрол с продажбата на отрови след самоубийството на сина й. 

Тя е медицинска сестра и според нея държавата трябва да затегне контрола над продажбата на отровата.

Според майка му Елана единственото, което синът й трябвало да направи, е да отбележи с тикче кутийка в уебсайта, като по този начин потвърждава, че е легална фирма и отровата може да му бъде предоставена. Пратката пристигнала на адреса няколко дни по-късно.

Децата са на компютрите си толкова часове всеки ден и всеки би могъл да направи същото като моя син“, коментира Елена. / Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар