Снимка: My SpaceПрезидентът Доналд Тръмп иска звездата от филми за

...
Снимка: My SpaceПрезидентът Доналд Тръмп иска звездата от филми за
Коментари Харесай

Тръмп нарече Сторми Даниълс „грозница“, тя него – „малчо“

Снимка: My Space

Президентът Доналд Тръмп желае звездата от филми за възрастни Сторми Даниълс да разбере какво мисли за нея: „ Грозница “.

Американският президент е почитател да лепи прякори на многото му съперници или критици, само че „ конската физиономия “ (Horseface) е нов лъх, съобщи ekipnews.com.

``
реклама

39-годишната русокоска, чието същинско име е Стефани Клифърд, в понеделник е упрекната в очерняне против Тръмп от федерален арбитър. Съдията също по този начин постанови, че Даниълс би трябвало да заплати правосъдните такси на Тръмп.

Президентът тържествуваше.

„ СТРАХОТНО, СЕГА МОГА ДА ТРЪГНА СЛЕД КОНСКАТА МУЦУНА И НЕЙНИЯ АДВОКАТ ТРЕТО КАЧЕСТВО “, НАПИСА ТОЙ В „ ТУИТЪР “.

Даниълс съди Тръмп, откакто я упрекна, че е измислила изказванието, че е застрашена да си мълчи за хипотетичната полова среща с президента преди повече от десетилетие.

Въпреки това, обособен правосъден развой, обвързван със сумата от 130 000 $, платени на Даниълс от юриста на Тръмп, продължава да се води. Тя е една от многочислените дами, които настояват, че са имали връзки или са били унизени от Тръмп, който понастоящем е женен за някогашния модел Мелания, родом от Словения.

В сластната излязла наскоро книга „ Пълно откриване “ Даниълс твърди, че разкрива склонността на бъдещия президент към раздразнителност, да се отхвърля, „ гневни експлоадирания “ както и неговото мъжко достойнство с формата на гъбичка.

В ПАЛАВО ПОСЛАНИЕ В „ ТУИТЪР “ ВЪВ ВТОРНИК ТРЪМП КАЗВА: „ ТЯ НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА МЕН, ПЪЛНО КУКУ! “

Даниълс, която е известна като дейна жена, минала от киното за възрастн до присъединяване в естествени филми, не се опасява да отвърне в стила, в който я нападат.

Отмъщението ѝ? В „ Туитър “, несъмнено.

„ Дами и господа, мога да ви показва вашия президент. Освен своите…ммм.. дефекти, той показва некомпетентността си, омразата към дамите и неналичието на самоконтрол в „ Туитър “ ОТНОВО! И може би податливост към грубост. Играта свърши, малчо. “

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР