Снимка: МВРОт полицията в Благоевград разпространиха призив за издирване на

...
Снимка: МВРОт полицията в Благоевград разпространиха призив за издирване на
Коментари Харесай

Полицията в Якоруда: Изчезналият 2-годишен Мехмед е видян последно да играе в двора на дома си

Снимка: Министерство на вътрешните работи

От полицията в Благоевград разпространиха апел за търсене на изчезналото 2-годишно дете. То липсва от през вчерашния ден следобяд, написа Блиц.

Ето какво оповестяват от полицията: Издирва се Мехмед Юркин на 2 години и 7 месеца от гр. Якоруда. Детето е високо към 80 см, с руса коса и кафяви очи.

Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли. Последно е било видяно към 16:00 часа на 23.09.2020 година в двора на дома си в гр.Якоруда. След подаването на сигнала, към 18:00 часа на тел. 112, са подхванати незабавни издирвателни мероприятия от полицейски чиновници, чиновници на РСПБЗН-Разлог, Планинска избавителна работа и чиновници на общината.

Действията по издирването на детето не престават. Гражданите, които имат информация за търсеното дете могат да алармират на тел.112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР