Снимка МВРГранични полицаи задържаха шофьор с 290 000 евро на

...
Снимка МВРГранични полицаи задържаха шофьор с 290 000 евро на
Коментари Харесай

Задържаха шофьор с 290 000 евро на ГКПП-Калотина

Снимка Министерство на вътрешните работи

Гранични служители на реда задържаха водач с 290 000 евро на ГКПП-Калотина. Задържаният е лидер на влизащ в страната български рейс, който пътувал по интернационална линия, оповестиха от Гранична полиция, съобщи Нова тв.

Граничният служител на реда, направил паспортния надзор, изискал да бъде тестван и рейсът. По време на взаимната инспекция граничен служител на реда и митничар открили, че във въздухоотводите над пътническите седалки има укрити пакети, увити в черни найлонови пликове.

В пакетите са открити общо 290 000 евро.

По случая в граничното полицейски ръководство – Калотина е формирано досъдебно произвеждане. Шофьорът е притеглен като обвиняем за недеклариране на парични средства в изключително огромни размери при прекосяване през външна граница на Европейски Съюз. Валутата е конфискувана с протокол за оглед като доказателство по досъдебното произвеждане. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР