Снимка: МВРБългария прилага ефективни мерки, които се одобряват от ЕС

...
Снимка: МВРБългария прилага ефективни мерки, които се одобряват от ЕС
Коментари Харесай

Младен Маринов: По отношение на политиката за миграция в момента България прилага ефективни мерки, които се одобряват от ЕС

Снимка: Министерство на вътрешните работи

България ползва ефикасни ограничения, които се утвърждават от Европейски Съюз във връзка с политиката за миграция в момента. Това сподели на брифинг в Народното събрание министърът на вътрешните работи Младен Маринов по мотив пакта на Организация на обединените нации за миграцията, написа novini.bg.

„ По отношение на политиката за миграция сега България ползва ефикасни ограничения, които се утвърждават от Европейски Съюз – както по политиката за връщане, по този начин и за запазване на границата. Така че ние ще продължим да прилагаме ограниченията по тази политика и да отстояваме ползите на България като страна-членка на Европейски Съюз и като страна, която се намира на първа линия “, сподели Маринов.

Той добави, че не би трябвало да се спекулира със страховете на българските жители.

Младен Маринов обясни, че трите министерства, които работят по отношение на пакта, пазят интереса на българските жители. От своя страна, министърът на труда и обществената политика Бисер Петков обясни, че министерството взе участие в разбора на този пакт, който има отношение по отношение на трудовата миграция. „ Политиката ни е да изпълняваме политиките на Европейски Съюз в това отношение “, сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР