Снимка: МВР40 часа без резултат продължи мащабната спецакция в Дупница.

...
Снимка: МВР40 часа без резултат продължи мащабната спецакция в Дупница.
Коментари Харесай

БТВ: 40 часа продължи спецакцията в Дупница, но няма следа от изчезналия Янек

Снимка: Министерство на вътрешните работи

40 часа без резултат продължи огромната спецакция в Дупница. Въпреки старателното претършуване на региона продължава да няма диря от изчезналия Янек Миланов, предава БТВ.

43-годишният мъж изчезна преди 29 дни след среща с някогашния гард на братя Галеви – Васил Капланов-Каплата. Той беше пуснат под домакински арест, след задържане на нелегално владеене на муниции, написа Novini.bg.

Капланов е признал, че е качил мъжа в автомобила си, а по-късно го е пуснал.

Беше разпитана и неговата жена, с която имат бракоразвод – Петя Николова. Тя беше освободена. Николова е била посъветвана да не се подлага на детектор на лъжата. Жената е напуснала и работата си във фризьорски салон в Дупница.

Съседите на Янек го чакат да се върне към този момент 29 дни. За някои реакцията на управляващите е закъсняла.

Вчера измежду арестуваните бил и различен доближен на братя Галеви - Владимир Ангелов- Стъклето. На вратата на жилището му е сложена записка, че е на море в Гърция, само че управляващите го намерили. След разпит го пуснали.

Каплата има скандална популярност в Дупница. Преди години получихме сигнал от завърнал се от чужбина мъж, че е бил пребит от него.

А локалната преса припомня и за различен случай, при който, след скандал за изкупната цена на черешите, локален необут се оплаква, че Каплата му и нанесъл побой и избил зъбите му. Разследването обаче публично потвърждава, че причина за изчезналите зъби е пародонтоза.

Вчера служители на реда и кучета покриха голяма повърхност, в която търсеха Янек – още веднъж без резултат.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР