Снимка: МВР Поредният взривен банкомат в София може да е

...
Снимка: МВР Поредният взривен банкомат в София може да е
Коментари Харесай

Вътрешният министър видя във взривен банкомат знак за годишнината на МВР


Снимка: Министерство на вътрешните работи

Поредният взривен банкомат в София може да е знак към Министерство на вътрешните работи по случай 139-ата годишнина от основаването на силовото ведомство, която бе маркирана в четвъртък.

Такова епично заключение направи не какъв да е, а точно вътрешният министър по време на тържественото честване на празника пред Паметника на Незнайния боец.

" Да, те и предишния път взривиха... Видят ли празник, вършат нещо... Имам възприятието, че е знак. Забележете, че даже парите не са взели. Взривили са го... или са някакви некомпетентни, не желая да ги изучавам, по-добре да си останат такива... само че не са стигнали до парите... Като че ли е някакъв знак. Нищо. Касетките стоят. Има видеокамера, снимали са ги. Крият се, взривяват, гледат и бягат ", показва пред медиите Радев способността си да прави смайващи причинно-следствени връзки.

Въпросният случай стана към 4.00 часа сутринта пред супермаркет в столичния кв. " Люлин " единствено няколко часа преди началото на церемонията по случай 139-ата годишнина от основаването на Министерство на вътрешните работи.

Заподозрени към момента не са открити. Според първичната информация от следствието причинителите са били двама, като са избягали с кола от мястото на престъплението. Нанасени са единствено материални вреди по комерсиалния обект.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР