снимка: Мия Симеонова, Виждам те КАТ – Варна“Брутална саморазправа с

...
снимка: Мия Симеонова, Виждам те КАТ – Варна“Брутална саморазправа с
Коментари Харесай

Агресия от пешеходец? Разбиха брутално стъклото на автомобил, паркирал на тротоар във Варна

снимка: Мия Симеонова, „ Виждам те КАТ – Варна “

Брутална разпра с автомобил, който е паркирал на тротоара във Варна сподели фотография, оповестена във Facebook. На нея се вижда, че задното стъкло на колата е разрушено. Според множеството коментиращи фрагмента, надали в този случай става въпрос за кражба, а по-скоро за неодобрение на пешеходец.

Снимката е направена на ул. „ Ивайло “ до Колхозния пазар, написа авторката ѝ. Повечето коментиращи споделят, че наглото паркиране в действителност е реалност в този случай. Това обаче не оправдава този, който е разрушил стъклото.



Има обаче и много крайни отзиви.

„ На този лидер към 3 -4 пъти съм му дигал чистачката, постоянно стопира по бордюрите единствено на неприятни места. БРАВО на този, който го е направил “ , написа един от коментаторите.

„ И би трябвало да му счупиш прозореца ли...? Неговото се води нарушаване, а това с прозореца, закононарушение... Сам прави сметка “ , разяснява различен участник в групата във Facebook „ Виждам те КАТ – Варна “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР