снимка Министерство на туризмаБългария като голф дестинация в Европа. Идеята

...
снимка Министерство на туризмаБългария като голф дестинация в Европа. Идеята
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Направихме рекламен клип за България като голф дестинация

снимка Министерство на туризма

България като голф дестинация в Европа. Идеята се спряга през последните няколко години, а и има условия за това. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на срещата си с Българската голф асоциация, предаде  .

Изработихме специфичен рекламен клип, който ще разпространяваме в обществените мрежи, защото голф туризмът е в класацията на една от най-бързо разрастващите се пазарни ниши, посочи тя.

Вицепремиерът осведоми, че този тип туристически артикул е за платежоспособни туристи и може да се съчетава със ски, морски ваканции, бизнес мероприятия, балнео и СПА. Има опция да се вършат туристически пакети, включващи вино- и гурме обиколки, събития и визити на културно-исторически монументи и естествени забележителности, счита Николова.

Тя добави, че перспективен сегмент съставляват и услугите в тази област, ориентирани към децата, защото могат да се провеждат детски лагери, шампионати и уроци по голф, оповестиха от Министерството на туризма.

От думите на министър Николова стана ясно, че в България голф курортите се посещават от туристи от Русия, Англия и Ирландия, Украйна, Македония и Румъния, а близостта им до морския бряг и планината ги трансформира в още по-търсени дестинации. Тя разяснява също, че огромен интерес към голф туризма у нас е бил проявен и по време на работното ѝ посещаване в Кралство Саудитска Арабия.

От своя страна представителите на Българската голф асоциация обявиха, че е нужна цялостна тактика за развиване на голф туризма в България. Според тях румънският пазар е доста значим и е нужна специфична рекламна акция, която да промотира голф туризма в северната ни съседка.

От бизнеса разясниха още, че туристи от скандинавските страни и Германия също идват да играят голф у нас и в тази връзка е значимо присъединяване на България в локалните туристически изложби.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР