Снимка: Министерски съветНай-важната ни грижа е живота и здравето на

...
Снимка: Министерски съветНай-важната ни грижа е живота и здравето на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Светът има пари за 3 месеца, 81 държави искат пари от МВФ

Снимка: Министерски съвет

Най-важната ни грижа е живота и здравето на хората, по-късно най-важното ни е да запазим служащите ", съобщи министър председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет. По неговите думи никой не може да отговори на въпроса какъв брой дълго ще продължат ограниченията против ковид, само че светът се готви и има пари за към 3 месеца, осведоми bloombergtv.bg.

" Ако стане 6 или 9 – към този момент нямаме отговор на въпроса. Затова е значимо по какъв начин да разположи парите във времето ", уточни Борисов.

Той бе безапелационен, че международната стопанска система няма да тръгне стремително нагоре, откакто коронавирусът отмине.

81 страни са декларирали пред МВФ, че имат потребност от пари сега, а в най-лошите случаи са били по 3-4 страни. Това е споделила Кристалина Георгиева, ръководещ шеф на МВФ, в диалог с премиера Борисов. 

" Можем да вземем заеми и несъмнено ще се наложи, само че ще ги връщат децата ни ", сподели още Борисов. Той съобщи, че днешният му тест за ковид е отрицателел. 

България се дава за образец за съответни и бързи ограничения, съобщи за следващ път министър председателят Бойко Борисов.

Междувремено вицепремиерът Марияна Николова изясни, че две браншови организации - АИКБ и КРИБ не са подкрепили мярката на държавното управление за вдишване на 60% от заплатите на хората, които другояче биха били съкратени. Очаква се постановлението да бъде финализирано в неделя и в понеделник да бъде признато.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР