Снимка: МФК СпартакНосителят на титлата на България МФК Спартак стартира

...
Снимка: МФК СпартакНосителят на титлата на България МФК Спартак стартира
Коментари Харесай

МФК Спартак се класира за 1/16-финал в Шампионската лига по плажен футбол след победа над португалци

Снимка: МФК Спартак

Носителят на купата на България МФК Спартак започва стремително в Шампионската лига по плажен футбол. На шампионата в португалския град Назаре варненци биха с 6:3 домакините от Сотао и се класираха за 1/16-финалите. Съперникът им записа през вчерашния ден проваляне с 1:3 и от третия отбор в групата - Динамо (Батуми), и по този начин грузинците и българите си подсигуряваха място в идната фаза преди дуела посред им, който е на следващия ден от 14 ч. българско време.

Възпитаниците на Симеон Христов поведоха с гол на Мариан Мачиука-Мачи през първата третина, а във втората дебютантът Костадин Иванов направи 2:0. Домакините съумяха да понижат през вторите 12 минути, а останалите шест попадения паднаха в заключителната част. Спартак дръпна с 3:1 с нов гол от фаул на Костадин Иванов, а малко по-късно и различен състезател, изявяващ се за първи път в Шампионската лига - Кристиян Тодоров, направи 4:1. Домакините обаче не се предадоха и съумяха да вкарат две бързи попадения, доближавайки се на едно от противника си - 3:4. Спартак обаче затвърди успеха си с два гола на Мариан Мачиука-Мачи в последните две минути на дуела и към този момент мисли за идната фаза.

Съставът на Спартак:

Станислав Иванов, Добромир Господинов, Станислав Джамбазов, Мартин Рачев, Костадин Иванов, Кристиан Тодоров, Калоян Цветков, Стоян Филев, Георги Димитров, Иван Мартинов, Павел Адамов, Мариан Мачиука-Мачи

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР