снимка: Мариян Георгиев, Забелязано във Варна“Проблемите с отпадъците във Варна

...
снимка: Мариян Георгиев, Забелязано във Варна“Проблемите с отпадъците във Варна
Коментари Харесай

Кадър от Варна: Случва се все по-често! Търговски обекти трупат боклуци около уличните кошчета

снимка: Мариян Георгиев, „ Забелязано във Варна “

Проблемите с отпадъците във Варна са нещо надали не обикновено през лятото. Градът се цялостни в допълнение с хора, боклукът става повече... Обикновено за насъбраните и претъпкани казани се упреква съответната компания по почистването, само че дали виновността не е и в самите варненци?

Този въпрос е изцяло настоящ, както проличава от кадър, оповестен в известната група „ Забелязано във Варна “. На нея се виждат торби с боклуци, които са струпани по най-безобразен метод на автобусна спирка на бул. „ Цар Освободител “.



По всичко проличава, че отпадъците са насъбрани там едновременно и най-вероятно идват от заведения за хранене, каквито наоколо има доста. Защо обаче те не са се озовали в естествен резервоар, а са насъбрани на тротоара? А също – ще има ли някой, който да потърси отговорност и да наложи санкции или всичко ще си остане на правилото „ минало-заминало “?

Най-лошото е, че уличните кошчета – множеството към този момент с разрушени капаци – все по-често се употребяват за изхвърляне на боклука вместо контейнерите, най-много от мързел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР