Снимка: Мария Захарова, фейсбукМария Захарова нападна остро НАТО и думите

...
Снимка: Мария Захарова, фейсбукМария Захарова нападна остро НАТО и думите
Коментари Харесай

Захарова: НАТО забравя кой е донесъл свобода на народите в Европа по време на Втората световна война

Снимка: Мария Захарова, фейсбук

Мария Захарова атакува остро НАТО и думите й най-вероятно ще доведат до голям скандал.

Изявленията на немския военачалник Йорг Фолмер, началник на оперативното командване „ Север “ от силите на НАТО в Европа, по отношение на отношението на Северноатлантическия алианс към Москва, демонстрират, че блокът е не запомнил за това кой е донесъл независимост на народите в Европа по време на Втората международна война.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова написа това в събота на страницата си във Facebook, заяви ТАСС, представена от БГНЕС.

В изявление за вестник „ Дагенс Нихетер “, оповестено на 21 октомври, Фолмер съобщи, че Руската федерация се пробва да вкара в несъгласие НАТО и Швеция, а също по този начин изрази мнение, че поради общата история на страните от алианса, те не смятат Русия за зложелател, само че гледат на нея като на съперник. " Що се отнася до общата ни история, такива немски генерали би трябвало да я познават по-добре: страната ни беше зложелател на фашизма и нацизма. " Алпите и Дунав помнят ", кой " донесе независимост на народите в Европа ", само че членовете на НАТО започнаха да приказват глупости ", акцентира Захарова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР