Снимка:Макар и в тежка хуманитарна, здравна и финансова криза правителството

...
Снимка:Макар и в тежка хуманитарна, здравна и финансова криза правителството
Коментари Харесай

В най-голямата хуманитарна криза Варна харчи 8 млн. лв. за градинки. Кметът се хвали с платени публикации във Фейсбук

Снимка:

Макар и в тежка филантропична, здравна и финансова рецесия държавното управление продължава обилно да дава пари за градинки. 

С 8 милиона лв. се похвали кметът Иван Портних във Facebook с заплатен пост.

С разпореждане на Министерския съвет държавното управление на Бойко Борисов е осигурило 8 млн. лева за благоустрояване на II микрорайон в регион " Владислав Варненчик " - " Кайсиева градина ", научи

" Тази финансова поддръжка ще ни даде опция да стартираме ремонтни действия по улици и междублокови пространства, където нищо не е обновявано от десетилетия ", разяснява кметът Иван Портних.

В " Кайсиева градина " следва главен ремонт на улици, на междублокови пространства, създаване на нови паркинги и тротоари, основаване на зелени зони и зони за отдих, създаване на нови детски и спортни площадки, възобновяване на уличното осветяване. Отпуснатите средства ще дадат опция за отчасти завършване на ремонта на улиците „ Петър Дертлиев ” и „ Асен Разцветников ”.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР