Снимка: Ludogorets.comЛудогорец изигра зрелищен мач, в който Елвис Ману отбеляза и

...
Снимка: Ludogorets.comЛудогорец изигра зрелищен мач, в който Елвис Ману отбеляза и
Коментари Харесай

Хеттрик на Ману не стигна. Лудогорец падна с 3:4 в Австрия

Снимка: Ludogorets.com

Лудогорец изигра зрелищен мач, в който Елвис Ману означи и хеттрик, само че в последна сметка нашият първенец изгуби от ЛАСК с 3:4 втората си среща от група " J "  в Лига Европа в австрийския град Линц.

Срещата стартира по най-лошия вероятен метод за българите Още във втората минута домакините откриха резултата. Голяма дупка в отбраната на Лудогорец разреши на Балич да напредне към наказателното поле и откакто си настройки топката за шут прониза Илиев.

В 11-ата минута обстановката за гостите стана още по-неприятна. При заучено състояние след корнер Андреас Грубер бе позволен да насочи удар и въпреки и да не бе най-силният вероятен топката бе добре ориентирана в ъгъла на Илиев.

Скоро обаче Лудогорец се върна в срещата. Българите лишиха топката в половината на ЛАСК и Сантана откри непокрития Ману, който самичък против вратаря невъзмутимо понижи на 2:1, написа Спортал.бг.

В 29-ата минута играчите на Станислав Генчев можех да изравнят. Недялков откри добре Янков в наказателното поле, където младокът, а по-късно и Ману не съумяха да се преборят против двама съперникови футболисти, само че в последна сметка Сантана се озова на стрелкова позиция, но удърът му мина около вратата.

В 34-ата минута ЛАСК още веднъж стигна до два гола преднина. Андраде напредна по лявото крило и центрира към наказателното поле, където Вердон не се ориентира и изпусна Рагож, който с ефектна странична ножица вкара трето попадение във вратата на Илиев.

В началото на втората част австрийците стигнаха до четвърто попадение. След една многоходова офанзива Балич стреля към вратата. Ударът му евентуално нямаше да докара до гол, само че след два рикошета във футболисти на Лудогорец, съдбовният от които във Вердон, кълбото се озова още веднъж в мрежата на " орлите ".

В 67-ата минута Лудогорец понижи още веднъж резултата. Сантана изведе чудесно Ману в половината на ЛАСК. Нападателят напредна бързо към вратата и въпреки и да не насочи най-хубавия удар, топката стигна до мрежата на ЛАСК.

В 72-рата минута гостите стигнаха до трети гол. Бърза офанзива на българите разреши на Каули да откри Ману, който стреля, а Григич спря кълбото с ръка. Съдията уточни бялата точка, а бранителят получи втори жълт картон. Зад топката застана Ману и понижи до 4:3.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР