снимка: Live.Varna.bgПродължава раздаването на маски на възрастни хора във Варна.

...
снимка: Live.Varna.bgПродължава раздаването на маски на възрастни хора във Варна.
Коментари Харесай

8000 маски са раздадени от доброволци на стари хора във Варна

снимка: Live.Varna.bg

Продължава раздаването на маски на възрастни хора във Варна. От 25 март в града се организира акция по разпределяне на защитни средства за хора над 60 година Акцията се организира всеки ден от 8.30 до 10.30 ч. и към този момент са обхванати над 8000 души, оповестиха от Община Варна.

Към момента са обхванати 11 огромни хранителни магазина. От на следващия ден следва в самодейността да се включат още 26 обекта от други вериги. От началото на самодейността са се присъединили 50 доброволци. Някои от тях са записани на откритите телефони на Община Варна, други са доброволци от НПО-та, обичайно работещи с общинските структури, както и представители на БЧК-Варна и Асоциация на студентите - медици в България. Те коментират на хората по какъв начин могат да се защищават вкъщи и на открито, какви са значимите санитарно-хигиенни условия, които би трябвало да съблюдават, както и за какво е значимо носенето на персонални защитни средства. Кампанията ще продължи и през идващите дни.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР