снимка: Live.Varna.bgКметът на Варна Иван Портних присъства на откриването на

...
снимка: Live.Varna.bgКметът на Варна Иван Портних присъства на откриването на
Коментари Харесай

Учебната година във Варна започна: Първият звънец вече би за бъдещите шампиони от Спортното училище

снимка: Live.Varna.bg

Кметът на Варна Иван Портних участва на откриването на новата образователна година в Спортно учебно заведение „ Георги Бенковски ". Домакин на събитието бе шефът на учебното заведение Евелина Янчева, а измежду присъстващите бяха представител на Министерството на младежта и спорта, спортни деятели и родители.

 

По традиция спортното учебно заведение „ Георги Бенковски “ дава начало на новата образователна година във Варна, защото първи стартирате образователните занятия. Чест и горделивост са за Варна отличните международни, олимпийски, европейски и републикански оценки, извоювани от ученици на учебното заведение. Вярвам, че вие ще продължите с тази славна традиция и доста пъти ще се гордеем с вашите достижения. Бъдете здрави, смели в фантазиите си. Благодаря на всички учители и треньори, които работят и основават сполучливи спортисти на Варна “, съобщи кметът Иван Портних. Той благодари за поддръжката на държавното управление и на Министерството на младежта и спорта, за възобновяване на сградния фонд на учебното заведение и на залата за повдигане на тежести и уточни, че следва планиране и изцяло възобновяване на учебния двор. Приветствие към учениците насочи и шефът Евелина Янчева. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР