снимка Live.Varna.bgКампания за продажба на електронни карти за обществения градски

...
снимка Live.Varna.bgКампания за продажба на електронни карти за обществения градски
Коментари Харесай

Запрочва продажбата на електронни карти за градския транспорт във Варна

снимка Live.Varna.bg

Кампания за продажба на електронни карти за публичния градски превоз във Варна стартира от  01.07.2021 година, (четвъртък), на пункта на ул. „ Русе “ до обръщача до учебно заведение “Димчо Дебелянов “, оповестяват от общинското дружество ТАСРУД. За улеснение на жителите ще бъдат отворени две гишета - с работно време от 09.00 ч. до 18.00 ч. от понеделник до петък в това число. Там жителите могат да си купят някои от следните артикули: 

-Електронна абонаментна карта за една линия, с цена 35,00 лева, за интервал от 30 дни; 
-Електронна абонаментна карта за всички линии, с цена 50,00 лева за интервал от 30 дни; 

-Предплатена електронна карта за 11 часа времепътуване, с цена 10,00 лева. 

Предимството на тези типове електронни карти е комфортно пътешестване по всички маршрутни линии, обслужващи община Варна. Важно условие е при качване на пасажера в рейса или в тролейбуса електронната абонаментна карта да се валидира. Другата нова услуга, която се предлага, е пазаруване и презареждане на електронни предплатени карти от оповестения пункт, които досега се правят единствено от машини за продажба на билети. За учениците също ще се оферират електронни абонаментни карти за месец юли на цена от 15,00 лева, за интервал от 30 дни, които ще важат за всички линии на градския превоз.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР