снимка: Live.Varna.bg1716 дка булеварди, улици и тротоари във Варна са

...
снимка: Live.Varna.bg1716 дка булеварди, улици и тротоари във Варна са
Коментари Харесай

Колко улици бяха измити във Варна през април? Ето данните от общината

снимка: Live.Varna.bg

1716 дка булеварди, улици и тротоари във Варна са измити през месеца април, оповестиха от бранш „ Екологичен надзор “ към Община Варна. Целта е понижаване на фините прахови частици и възстановяване качеството на въздуха.

Най-много – 550 декара, са почистени в регион „ Младост “. Осемкратно са измити избрани сектори в региона за понижаване на запрашеносттта на въздуха във връзка и със строителството на бул. " Васил Левски ". 315 дка са почистени в най-големият варненски регион „ Приморски “, като двукратно са измити сектори и в двата курортни комплекса „ Златни пясъци “ и „ Св. св. Константин и Елена “. Механично миене е осъществено по всички огромни булеварди - остарялата част на бул. " Васил Левски “, бул. " Цар Освободител ", бул. " Осми Приморски полк " и други.

По 296 дка площи са почистени в регион „ Одесос “ и в регион „ Вл. Варненчик “. Акцията обгръща още  220 дка в регион „ Аспарухово “ и 37 дка в кметство Звездица.

Миенето на улиците във Варна се прави през интервала април – октомври, напомнят още от бранш „ Екологичен надзор “. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР