Снимка Личен архивНа 60-годишна възраст внезапно вчера си отиде една

...
Снимка Личен архивНа 60-годишна възраст внезапно вчера си отиде една
Коментари Харесай

Инфаркт покоси хирурга Михаил Баев, известен като политик и бизнесмен

Снимка Личен списък

На 60-годишна възраст ненадейно през вчерашния ден си отиде една от най-колоритните фигури на обществено-политическия живот в Бургаска област доктор Михаил Баев, покосен от солиден инфаркт. Д-р Баев оставя следа в съзнанието на бургазлии на първо място с политическата си активност като един от водачите на Политическа партия „ Български либерален съюз Радикали “ на Евгений Бакърджиев. През 2015 година беше претендент за кмет на община Малко Търново, написа

Завършил е с цялостно отличие математическата гимназия в Бургас, а по-късно медицина, експерт по хирургия. Изключителен ерудит. Бил е шеф на Общинския медицински център в Приморско, както и в частния медицински център в Черноморец. Тази част от биографията му обаче е единствено завършекът на осъществявания му с възторг и обрати живот. В първите години на демокрацията той се занимава с търговия с горива, строително предприемачество, както и с дистрибуция, обвързвана с фармацевтиката. Д-р Баев бе районен ръководител на Съюза за стопанска самодейност.

Опелото ще бъде на следващия ден в бургаската черква „ Св. Иван Рилски “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР