Снимка, Личен архивЛюбопитен коментар публикува Пик с автор Данка Радева.Публикуваме

...
Снимка, Личен архивЛюбопитен коментар публикува Пик с автор Данка Радева.Публикуваме
Коментари Харесай

Данка Радева - Пик: Само Бойко ще си тръгне от властта с бащината къща - без апартаменти, мерцедеси, тецове, гори и техноимпекси... Затова хората го обичат

Снимка, Личен списък

Любопитен коментар разгласява " Пик " с създател Данка Радева.

Публикуваме го без редакторска интервенция, тъй като разкрива много забавна позиция за бъдещето на Бойко Борисов.

 

" Май Бойко Борисов единствен от цялата политическа класа ще излезе от властта, както влезе в нея - с бащината къща в Банкя, написа Данка Радева в " Пик ".

Той не се обогати с жилища, джипове и мерцедеси, тецове, техноимпекси, декари и декари гори...

``
реклама

Дъщеря му не употребява защита от НСО, не си купува ултраскъпи рокли от лъскавите бутици - като една президентша. Живее си непретенциозно в Банкя, гледа си двете деца, тормози се да кандидатства за каквото и да е работа, тъй като чакалите незабавно ще й скочат...Зетят е добродушно момче, никой даже не му е чувал името и не го е виждал. Не се натрапва, не протяга ръка към постове и поръчки.

Сестрата работи като редова лекарка в елементарна болница, лекува бебета. Не парадира с брат си, не се е трансформирала в " сив кардинал ", не кадрува и не пробутва свои хора и родственици в ръководството.

И това не е култаджийско трогване, а обективно излагане на обстоятелства. 

Бойко не пристигна с палатка, с цел да си тръгне с дворец.

Костюмите му са по 300-400 лв. от " Агресия ", не от " Армани " или " Дзеня ". 

Стандартът му на живот дава отговор до стотинка на ресурсите му - формалната заплата като министър председател на България.

Срещу това никой не може да възрази, да каже копче. Ако можеха, до момента щяха да са наизвадили стотици документи, нотариални актове, заявления, бордера от банкови транзакции, офшорки...

Бойко си остана Бойко, момчето с филията от Банкя, което рита топката.

Готово постоянно да помогне на всеки, да реши всеки проблем, да прати аероплан за болния, да подаде ръка на слабия.

Снобите може да се надсмиват над този простодушен облик, само че голямата част от хората интуитивно усещат безкористността му. Затова три пъти подред го преизбират за министър председател - невиждано в историята на страната.

И отново ще го изберат, макар воя на глутниците, хейта из фейсбук и подправените вести.

В рамките на шегата ще си разреша да прибавя, че Бойко си остана естествен, национален, тъй като няма жена до себе си. Да го изкушава, да ламти за материални придобивки. 

И Радев, и Лозан Панов, и Плевнелиев, и Цветанов са под чехъл. Парвенюшките им прояви са функционалност от еснафлъка и мераците на съпругите им.

Кофти без жена, още по-кофти: мъж на жена си... "

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР