Снимка: levski.bgТунизийският централен защитник Аймен Белаид подписа договор с ПФК

...
Снимка: levski.bgТунизийският централен защитник Аймен Белаид подписа договор с ПФК
Коментари Харесай

Левски обяви първи зимен трансфер

Снимка: levski.bg

Тунизийският централен бранител Аймен Белаид подписа контракт с ПФК Левски за година и половина, заяви формалният уебсайт на клуба.

Бранителят бе част от селекцията на „ сините “ от началото на 2014-а до края на 2015 година. Изигра общо 63 мача за Левски във всички шампионати, в които вкара един гол. За последно той бе част от Родъръм, където за 20 дуела е отбелязал две попадения.

" Щастлив съм, че още веднъж съм тук. Това е нова страница от живота ми. Връщам се на познато място с доста другари. Тук постоянно съм се чувствал като вкъщи си.
Много неща се случиха за мен, откакто си потеглих от Левски. Сбъднах една фантазия - да играя в Англия. Имах страхотни моменти там. Последният ми сезон обаче не беше толкоз добър там. При потегляне от Левски споделих, че някой ден ще се върна тук и това се случи.

От предходния ми престой тук се познавам с Роман Прохазка и някои от юношите. С Габриел Обертан пък сме играли дружно в детските години. Има доста огромен капацитет в тези момчета. Надявам се да взема присъединяване и на Мондиал 2018, тъй като бях част от Тунис в някои от квалификационните мачове за шампионата. Искам да печеля и трофей с Левски ", съобщи бранителят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР