Снимка: Ладислав Цветков, bTV „Разумният подход е да не се

...
Снимка: Ладислав Цветков, bTV „Разумният подход е да не се
Коментари Харесай

Михаил Константинов: Разумно е да не се търсят предсрочни избори. Дори и БСП не искат


Снимка: Ладислав Цветков, bTV

„ Разумният метод е да не се търсят предварителни избори непременно. Дори и Българска социалистическа партия не желаят, въпреки официално да споделят друго”. Това сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV математикът и специалист по изборно законодателство проф. Михаил Константинов.

Той напомни, че последните социологически изследвания демонстрират, че повече от 50% от хората не желаят предварителни парламентарни избори. Те демонстрират още, че хората са по-скоро положително настроени и понижава броят на имигрантите, добави Константинов.

Относно предлагането на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган програмен кабинет той разяснява: „ Виждали сме сходно нещо, спомените не са добри”.

Михаил Константино разяснява и полемиката към избора на нови изтребители за Военновъздушните сили (ВВС): „ Двете предложения за самолети – F-16 и „ Грипен”, са съизмерими като качество. Надявам се българското държавно управление да вземе вярното решение. Истината е, че с тези 8 – 10 машини просто ще поддържаме традицията на българската авиация”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР