Снимка: Карлос Контрера, Facebook Контрера: СО да не прави опити

...
Снимка: Карлос Контрера, Facebook Контрера: СО да не прави опити
Коментари Харесай

Родител 1 и Родител 2 се появи в бланка на Столична община


Снимка: Карлос Контрера, Фейсбук

Контрера: Следствен отдел към окръжна прокуратура да не прави опити да постанова джендър идеологията!

Формулировката "Родител 1 " и "Родител 2 " се появи в електронна бланка на Столична община вместо обичайните майка и татко. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този мотив ръководителят на "Патриоти за София " в СОС и член на управлението на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, Карлос Контрера предизвестява: "Столична община да не прави опити да постанова джендър идеологията! "

"Какви са тези "Родител 1 “ и "Родител 2 “, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни формирания на типа Homo sapiens ", възмущава се още Контрера в своята публична Фейсбук страница по отношение на опита на "Московска 33 “ да постанова джендърството.

Контрера посочи, че неведнъж са изпращани сигнали до него по отношение на системата на Следствен отдел към окръжна прокуратура при кандидатстване за банкет в детските градини. Неприятно и излишно е да налагаш по този метод концепцията за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и цялостният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които аплайват за банкет в детска градина в София, ме сигнализират, че съгласно системата на Столична община децата нямат "баща “ и "майка “. Има "Родител 1 " и "Родител 2 ". Джендърството налази и "Московска 33 ", за което започнах да алармирам преди време.

Какви са тези "Родител 1 “ и "Родител 2 “, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни формирания на типа Homo sapiens? Толкова ли беше мъчно вместо родител да се изпише татко, майка или вместо "Родител 1 и 2 " да се изпише Родител - татко, Родител - майка.

Но не, би трябвало да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неразбираемо и несигурно. Все едно тези, които са измислили тая простотия не са се пръкнали на този свят от майка и татко, а са резултат евентуално от някакво ашладисване.

Пробутването на сходни неща (Родител 1 и Родител 2) припомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и дами няма, а има някакво си "то “. Ясно е за какво го вършат, с цел да привикваме, само че няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то незабавно! "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР