Снимка Канал 3За съжаление ще трябва да отчетем очевидни неща

...
Снимка Канал 3За съжаление ще трябва да отчетем очевидни неща
Коментари Харесай

Управляващите дадоха извънредна пресконференция, посветена на Корнелия Нинова! Нарекоха я Г-жа Л

Снимка Канал 3

За страдание ще би трябвало да отчетем явни неща - тази наша конференция е подбудена от безусловно безпардонното лъготене на госпожа Нинова. Трябва да даваме тази конференция поради един политик, именуван към този момент Госпожа Лъжа. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков на конференция в централата на партията, заяви Канал 3.

Тя бе свикана поради словесната престрелка сред ръководещите и опозицията във връзка гласуването на представителите на ГЕРБ в европарламента за отнемането на гласа на Унгария.

" В Европейския парламент нашите депутати гласоподаваха против отнемането на гласа на Унгария по кардинални позиции - това не е европейско ", обясни Тома Биков. " Когато тази тематика бъде сложена - не знаем по кое време, ние ще застъпим същата позиция.

За разлика от Българска социалистическа партия, които имат четирима евродепутати и са се държали по четири разнообразни метода. Единият е дал своя вот " за “ – господин Станишев, другият е " срещу “- господин Неков, господин Курумбашев е бил в зала, само че не е дал своя вот и не е ясно за какво, господин Пирински не е бил в залата, макар, че госпожа Нинова дефинира точката като най-важна за партията й.

Вадим си извода, че госпожа Нинова показва персонална позиция, а не тази на Българска социалистическа партия “, съобщи той и добави, че откакто е минало гласуването в Екологичен потенциал Корнелия Нинова е събрала управлението на Българска социалистическа партия, които са взели решение да са срещу декларацията.

Декларация, която е подкрепена от нейния европейски шеф (Станишев). Забележете – откакто е минало гласуването, тя е заела позиция. Имаше един настоящ политически лаф – желаех да гласоподавам, само че нямах предпочитание. Това е позицията на Българска социалистическа партия и на госпожа Нинова, чиято партия не я слуша. Партията има друга позиция, а каква е не можем да кажем, тъй като не можем да разбере.

Въпреки че ни е извънредно неприятно да обясняваме явни неща, бяхме принудени за следващ път да опровергаваме думи на един политик станал прочут с прозвището госпожа Лъжа. Добре лъже, само че все по-недобре с времето стартира да се оправя и с тази служба “, сподели още Биков.

„ Ако Корнелия Нинова споделя нашите правила, мисленето на евродепутатите ни, които са били в зала и са изразили позиция, може да стане самостоятелен член на ЕНП и да поддържа нашите позиции. Българска социалистическа партия най-вероятно ще остане в ПЕС. Виждаме, че евродепутатите на Българска социалистическа партия гласоподават по друг метод, в синхрон с крайната левица на Европа – в лицето на комунистите, на анархистите и ПЕС, където членува Българска социалистическа партия “, добави той. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР