Снимка: Канал 3Премиерът Бойко Борисов откри пилотното заседание на кабинета

...
Снимка: Канал 3Премиерът Бойко Борисов откри пилотното заседание на кабинета
Коментари Харесай

Борисов откри пилотното заседание на кабинета в НДК ядосан, че свалили билбордовете на полицаите

Снимка: Канал 3

Премиерът Бойко Борисов откри пилотното съвещание на кабинета в НДК, което се трансформира и в самобитен тест преди утрешното разкриване на Европредседателството на България.

Той стартира с гневна забележка във връзка билбордовете на служителите на реда, които ще стачкуват за заплати пред европейските водачи, съобщи Канал 3.

Разбрах че тази нощ частна компания си е разрешила да смъкна билборда на синдикатите, избухна министър председателят при откриването на съвещанието. Дайте им всички билбордове да пишат каквото неприятно има, дано се покажем какви сме, разпореди се Борисов във връзка надписите на британски на полицейския профсъюз.

" Да тестваме залата през днешния ден е цялата концепция за преместването на съвещанието през днешния ден. Ще стартираме с точка 16 и 17, за това съм поканил и ректорите на СУ ", изясни изнесеното съвещание Борисов. Думата взе просветният министър Красимир Вълчев, който рапортува пред кабинета за отпущането на постройка на СУ и на спомагателни 10 млн., за което се договориха с деканите на ВУЗ-а преди ден.

Министрите и техните екипи се събраха в преобразената Зала 3 на НДК още преди 10.00 часа, а министър председателят дойде с към петнайсетина минути забавяне дружно с вътрешния министър Валентин Радев.

Медиите следиха протичащото се в действително време от самобитния пресцентър на Председателството, само че с картина без тон.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР