Снимка: Канал 3Правителството в лицето на Бойко Борисов очевидно не

...
Снимка: Канал 3Правителството в лицето на Бойко Борисов очевидно не
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Държавата я няма

Снимка: Канал 3

Правителството в лицето на Бойко Борисов явно не може да се оправи с обезпечаването на сигурността на жителите и опазването на публичния ред. Това сподели в предаването " Офанзива " на Канал 3 депутатът от Българска социалистическа партия Николай Цонков, написа novini.bg.

Безотговорното отношение на ГЕРБ води до обезсилване на Министерство на вътрешните работи и заличаване на сигурността в България. Това няма по какъв начин да не докара до нашето искане кабинетът да понесе отговорност за неуспеха в бранш " Сигурност ", съобщи Цонков по повод внесения от Българска социалистическа партия избор на съмнение против държавното управление на тематика " Сигурност ".

В региона на защитата – станаха два случая с хеликоптери, дефицитът на военнослужещи се усилва. Имаме недоумение на проблемите в армията, с цел да се откри най-правилното им решение, уточни социалистът.

Хората нямат чувство за сигурност. Няма я страната. Цялата политика на ГЕРБ е един голям спешен пиар. Хората се питат престъпността ли ръководи страната. Ние като опозиционна мощ сме тук, с цел да повдигнем този значим въпрос на дневен ред, сподели още Николай Цонков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР