Снимка: Канал 3Изменихме се чисто външно, но и вътрешно от

...
Снимка: Канал 3Изменихме се чисто външно, но и вътрешно от
Коментари Харесай

Руски космонавти подпомагат създаване на планетариум в София

Снимка: Канал 3

Изменихме се чисто външно, само че и вътрешно от пътуването ни в космоса. Всеки от нас е видял, че Земята не е целият свят, който познаваме. Ако го бяхте видяли, бихте споделили, че е прелестно, споделиха в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по Канал 3, съветските космонавти, Сергей Зальотин и Александър Лазуткин. 

Излетях в космоса, с цел да се уверя, че Земята е кръгла. Всички земни проблеми изчезват от главата. Космическият полет дава друга визия за това какво се случва към теб. Ние летим с 8 км в секунда. Ставаме малко по-млади с няколко секунди горе в космоса. Когато към този момент всички можем да летим, изключително на дамите ще се постанова, с цел да стават по-млади, сподели още Сергей Зальотин. 

Космическата просвета съществува под една абстракция. Главната галактическа просвета е да облекчим живота на хората на земята. Имахме доста медицински опити и изследвахме себе си и един различен, безапелационни бяха космонавтите. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР