Снимка: Кадър bTVМъж от Германия предложи да осигури финансово децата,

...
Снимка: Кадър bTVМъж от Германия предложи да осигури финансово децата,
Коментари Харесай

Голям обрат настъпи за Ивелина и децата й


Снимка: Кадър bTV

Мъж от Германия предложи да обезпечи финансово децата, до момента в който учат

Животът на Ивелина от Аксаково и децата й се прекатурна за дни. От дебитор със запорирани сметки, с три деца и четвърто на път и едвам с 200 лева приход на месец, през днешния ден самотната майка e залята от вълна от доброта и може да поеме умерено глътка въздух.

Историята на 31-годишната жена трогна хиляди българи в страната и в чужбина. А тя бе в действителност трагична. Ивелина останала без брачна половинка си, който я напуснал, тъй като се разболял от рак. Тя има три деца, а четвъртото ще се появи след месец и живее в ужасни условия, за които заплаща наем.

Доходите й са към 200 лева на месец, а неотдавна получила " честитка " от частен правосъден реализатор, че дължи 3200 лв. за заем от 500 лева, изтеглен преди години. ЧСИ запорирал и сметките на дамата.

Въпреки компликациите, дамата е безапелационна, че няма да остави децата си. Големият й наследник постоянно върви на учебно заведение и даже е първенец. Дъщеря й е в детска градина.

Съдбата на Ивелина провокира вълна на съпричастност освен измежду хората, научили за нея, само че и на компанията за бързи заеми и частния правосъден реализатор, запорирал сметките й, описа bTV.

След като драмата й стана обществена, частният правосъден реализатор се обадил на самотната майка, с цел да й каже, че дългът ѝ е банален, а запорът върху сметките й е вдигнат.

" Много благодаря. Радваме се с децата доста, тъй като за нас беше много тежко да го погасявам ", признава разчувствана Ивелина и едвам сдържа сълзите си.

С младата майка се свързали и доста хора, трогнати от историята й. Баща на четири деца, който бил във Варна, когато научил историята й, я посетил незабавно, и й оставил забележителна сума.

Българин, който живее в Германия пък предложил на Ивелина да обезпечи финансово децата, до момента в който учат.

Обадили се и доста хора за поддръжка, други изпратили облекла и играчки, пари, даже кошче за бъдещето бебе.

А Ивелина си дава обещание, че повече бързи заеми няма да тегли. Дано това в действителност е хепи енд-ът на историята.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР