снимка: Инстаграм,Кание УестСлед като наскоро Bloomberg информира, че хип-хоп предприемачът

...
снимка: Инстаграм,Кание УестСлед като наскоро Bloomberg информира, че хип-хоп предприемачът
Коментари Харесай

Опровергаха новината, че Кание Уест има 6.6 млрд. долара

снимка: Инстаграм,Кание Уест

След като неотдавна Bloomberg осведоми, че хип-хоп предприемачът и продуцент Кание Уест е станал най-богатия негър в Съединени американски щати с персонално положение в размер на 6.6 милиарда $, от Forbes направиха преизчисление, съгласно което благосъстоянието на Уест, в действителност, възлиза на 1.8 милиарда $.

В обявата на Bloomberg хипотетичната обща стойност на покупко-продажбите на Уест за марките Yeezy и Yeezy Gap възлиза на 4.7 милиарда $, към която са добавени спомагателни други негови активи, с което се стига до общо положение в размер на 6.6 милиарда $. Тази сума би го направила най-богатия негър в Съединени американски щати, написа profit.bg.

Според Forbes обаче цифрата от 6.6 милиарда $ е противоречива, тъй като изчисленията на Bloomberg са теоретични. Оценката на Forbes от 1.8 милиарда $ пък се базира на актуалните доходи на марките.

“Налудничаво оптимистичният метод на Уест към неговото положение прилича този на Доналд Тръмп, който упорства цената на името му да бъде включвана постоянно в изчисленията.

Тръмп, чието положение ние оценяваме на 2.5 милиарда $, твърди, че неговата марка има присъща стойност, без значение от приходите. Уест и неговият екип застъпват сходна теза по отношение на бизнесите, свързани с името Yeezy ”, написа Маделин Берг от Forbes.

Според XXL създателят на Vista Equity Робърт Ф. Смит е най-богатият негър в Съединени американски щати с персонално положение, оценено на 6 милиарда $. Нигериецът Алико Данготе пък е най-богатият негър човек в света, като неговото благосъстояние възлиза на 11.8 милиарда $.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР