Снимка: ilhankyuchyuk.euЕвродепутатът Илхан Кючюк зцаяви, че ДПС не е имало

...
Снимка: ilhankyuchyuk.euЕвродепутатът Илхан Кючюк зцаяви, че ДПС не е имало
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: ДПС не е имало взаимодействия със Слави. В България идва времето на италианския сценарий

Снимка: ilhankyuchyuk.eu

Евродепутатът Илхан Кючюк зцаяви, че Движение за права и свободи не е имало нито подмолни, нито обществени взаимоотношения със Слави Трифонов на тематика политика ". Той посочи пред БНР, че е въпрос на политическа решение в Движението дали ще поддържат препоръчаното държавно управление от Слави Трифонов и Има Такъв Народ.

Илхан Кючюк акцентира, че не познава хората, които бяха препоръчани за министри.

" Една партия е сполучлива, в случай че успее да показа концепциите си. Това се назовава в западните демокрации устояване на правила и на позиции. България няма потребност от политическо опълчване, а от трезви решения, които да ни изведат от последните места в Европейски Съюз. За това се желае национално изпитание и политическа воля ".

Според Кючюк в България идва времето на италианския сюжет за чести парламентарни избори: " Има обозрим риск от отиване на нови избори, което не е за предпочитане ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР