Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукЗа 66-а поредна вечер протестиращи

...
Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукЗа 66-а поредна вечер протестиращи
Коментари Харесай

Отровното трио ще обяви датата на Третото народно въстание утре

Снимка и видео: Отровното трио, фейсбук

За 66-а поредна вечер протестиращи се събраха в  " Триъгълника на властта ", с цел да изискат оставките на премиера Бойко Борисов, държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

Утре ще стане ясна и датата на " Третото национално въстание ", написа

Протестът е под наслов " Нас не ни е боязън ".

Отворен за придвижване е булевард  " Дондуков ", а бул. " Цар Освободител " е блокиран от протестиращите и от буса с озвучителната техника. 

Хронология на събитията:

20:17 ч.: Днес няма никой от ГЕРБ в Българска национална телевизия, тъй че няма потребност да се разхождате до " Орлов мост ", сподели Хаджигенов. 

20:15 ч.: По традиция звучи химна на България.

21:05 ч.: " Да ви подсетя за Караянчева, която твърди, че тук получаваме пари от Черепа. Естествено, че ще и потърсим отговорност. Но следователно за какво прокуратурата не ревизира. А Каракачанов дори цитирал суми - по 30, 50 и 200 лв.. Защо Гешев не ревизира думите на този тъпанар? ", попита Минеков. 

21:00 ч.: Днес оня, който ни дефинира като мафия споделил, че би приказвал с нас. И споделил, че ни почита. Безсрамник! Нито дума за " кървавата сряда " – " Великото национално въстание ", провело се на 2 септември. Нито дума за потърпевшите. Нито дума за унизените. До през днешния ден крият данните за " кървавата сряда ". Но ще пристигна ден, в който ще го разберем. Ще разберем истината за деня, в който насъскаха българи против българи, съобщи проф. Велислав Минеков от трибуната. Той цитира и депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който по-рано съобщи, че " Борисов не е мутра. При революция подобен пердах ще падне и подобен ще го отнесат ". " Става въпрос за нас. Виждате, че наглостта им няма граници ", сподели още проф. Минеков.

20:48 ч.: Протестиращите освиркват Сачева, до момента в който стачкуващ споделя по какъв начин вчера беше блокирана пред Българска национална телевизия. 

20:43 ч.: " Канадските зелени са декларирали поддръжка за митинга в България ", стартира речта си Арман Бабикян от " Отровното трио " и продължи: До оня ден ние всички бяхме мафия, а през днешния ден чуваме, че министър-председателят е податлив на диалози с мафията. Как по този начин министър председател на страна ще беседва с мафията, попита риторично Бабикян. Той добави, че " споделят, че не сме можели да управляваме страната. Ако си спомняте, те (управляващите - бел. ред.) назначиха един производител на банички за началник на АЕЦ-Козлодуй ".

20:35 ч.: Цвета Караянчева споделила през днешния ден, че нашият иск против нея не я тормози. Едното пояснение е, че Божков заплаща. Тези пари ги диря 66 дни, уповавам се Караянчева да ги откри. Другото пояснение е, че след 10 години ръководство, иск от 30 000 лв. не я тормози, тъй като 30 хиляди лв. какви пари са за ГЕРБ, съобщи адв. Николай Хаджигенов от трибуната. Утре в 18 ч. привикваме брифинг за медиите и ще обявим трета дата за Велико национално въстание, добави той. 

20:15 ч.: Върху фасадата на Народното събрание се прожектират видеозаписи, в които се демонстрира смяната в позициите на ръководещите. Докато тече " филмът ", протестиращите ги освиркват. Най-силно се освирква общественият министър Деница Сачева, съобщи кореспондент на



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР