Снимка и видео: Флагман.бгЯйцата са на мода в България в

...
Снимка и видео: Флагман.бгЯйцата са на мода в България в
Коментари Харесай

Замеряха с яйца офиса на ГЕРБ в Бургас

Снимка и видео: " Флагман ".бг

Яйцата са на мода в България в последните дни, след като постоянно влизат в приложимост на протестите в София.

Днес до този нашумял способ прибегнаха и в Бургас.

Асен Бонджев, приятелката му Мария Желязкова, Бисер Русимов и Николай Едрев, водени от Стефан Петров-Машината, замеряха с яйца офиса на Политическа партия ГЕРБ в Бургас. За акцията на петимата имаше публикация във Facebook, с която покана получиха всички жители да се причислят към митинга им против метода, по който се ръководи Бургас.

В 12 ч. Машината и Николай Едрев излязоха пред към 20-ина представители на медиите с кора яйца, които размазаха по централата на ръководещата партия. Бонджев, прочут с ежедневните си вечерни митинги, скандираше с мегафон: „ Оставка “ и „ Бойко Борисов и Гешев – вън! “. Акцията по омърсяването на постройката продължи към десетина минути, само че това коства близо час стеснение за жителите, които нямат нищо общо с концепцията.

Полицията е отделила региона на намиращата се в самия център ул. „ Конт Андрованти “ от бул. „ Христо Ботев “ до основната улица „ Александровска “. В този регион има голям брой институиции и банки, които елементарните минувачи не можеха да употребяват по това време. 

Наказателната интервенция не стресира по никакъв метод жителите на партера и първия етаж на оклепаната с яйца постройка, защото в сряда депутатите ги няма, а общинските съветници са на работните си места. В 12 ч. вътре не са били даже и двете секретарки на регионалното и общинско управление на Политическа партия ГЕРБ.

Петимата са известни имена в Бургас. Те нашумяха в дните на почналите от юли митинги. Асен Бонджев прикани неведнъж, в случай че има искащи да замерят с яйца, да се включат, само че подобен жител не се включи. По едно яйце хвърлиха двама души – мъж и жена на напреднала възраст, които, по думите на уредниците, били всеки ден с тях на митингите им в центъра на града. Органите на реда по никакъв метод не попречиха дейностите им. По первазите на прозорците те подредиха позорящи Бойко Борисов плакати, както и тиква с маска. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР