Снимка и видео Фейсбук/Йордан ДобревБългария още е в шок от

...
Снимка и видео Фейсбук/Йордан ДобревБългария още е в шок от
Коментари Харесай

Ангел е пял последно в Кърджали на 3 септември

Снимка и видео Фейсбук/Йордан Добрев

България още е в потрес от гибелта на изгряващата звезда в поп фолка Ангел.

Починалият певец Ангел за последно е пял в Кърджали и Крумовград.

Това разкриха за 24rodopi.com почитатели, които са го гледали в кърджалийска дискотека на 3 септември. На идната вечер е било последното му присъединяване в Крумовград.
Популярният поп-фолк артист Ангел е умрял нощес в София, оповестяват негови близки. Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват по какъв начин се е стигнало до съдбовния край, откакто е бил съвсем излекуван от двустранна пневмония.

По думите им, Ангел, който е татко на малко дете, се е разболял преди към две седмици и е постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал построени спортни привички като да вземем за пример да кара колело десетки километри.

Той се възстановил бързо и имал желание да си тръгне от болничното заведение.
" Той към този момент не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се утежнява и би трябвало да го реалокират в болница с по-добър О2 ", споделя близка на артиста.

В последна сметка Ангел бил настанен в " ИСУЛ ", където се чувствал добре.

Той приказвал с околните си и звучал доста добре.

Докато сутринта на идващият ден от лечебното заведение не съобщили кошмарната новина, че артистът е умрял, тъй като дишането му спряло в резултат на зараза от ковид.
Семейството и приятелите на Ангел са шокирани от неочаквания му край и упорстват всички детайлности към мистериозната гибел на 35-годишния реализатор да бъдат проучени.
Преди 23 дни в клип, публикуван в обществените мрежи, той декларира, че макар многото си присъединяване в нощни заведения и заведение е жив и здрав, „ нито не се заразил, нито нищо “.

Казва още, че неговият сътрудник Борис Дали му е споделил същия ден, че се е заразил едвам след затварянето на нощните заведения като противоепидемична мярка. Обяснил, че имунитетът му е понижен по време на изолираност, а не когато е бил контактен с вируса.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР