Снимка и видео: bTVПолицията в Перник задържа мъж, откраднал 10

...
Снимка и видео: bTVПолицията в Перник задържа мъж, откраднал 10
Коментари Харесай

Мъж открадна 10 гълъба и 1 заек от зоокът в Перник

Снимка и видео: bTV

Полицията в Перник задържа мъж, откраднал 10 гълъба и 1 заек от зоокъта в града, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Извършителят е престъпно проявен 38-годишен мъж. На фрагменти от охранителна камера се виждаше , че мъжът прибира птиците и животното в кашон и си потегля, съобщи bTV.

Той е прочут на полицията с осъществени голям брой обири, грабежи и приложимост на наркотични субстанции. Осъждан е неведнъж с влезнали в действие присъди.

При претършуване на жилището на рецидивиста птиците и животното са открити на терасата на дома и предадени на общината.Вчера сутринта той бил засечен в центъра на регионалния град при опит да открадне алуминиева лайсна от търговски обект. При направения му персонален обиск у него бил открит дребен ваучър от лек автомобил „ Мерцедес “. Допълнителна информация посочила, че колата била разрушена в нощните часове на 18 февруари и от нея са откраднати дребен ваучър и СД панел на музикална уредба.

Има данни, че мъжът е създател и на други обири в Перник, една от които е още веднъж са алуминиеви панели от същия търговски обект.

Той е арестуван за 24 часа. Материалите по случая са предадени на Районна прокуратура – Перник, работата по документирането на случая продължава под нейно наблюдаване.

Зоокътът е част от градския парк в Перник. Възстановен е преди 2 години.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР