Снимка и виде: Христо Иванов, фейсбукХристо Иванов нападна яростно Бойко

...
Снимка и виде: Христо Иванов, фейсбукХристо Иванов нападна яростно Бойко
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов продава пълни лъжи, а институциите не реагират

Снимка и виде: Христо Иванов, фейсбук

Христо Иванов атакува гневно Бойко Борисов и институциите в България. Поводът беше изявлението, което даде премиерът ни за немско издание.

Борисов продава цялостни неистини, а институциите не реагират. Това съобщи в живо лъчение в профила си във Фейсбук Христо Иванов.

Мата Хари най-малко четири пъти е влезнала и излязла, НСО не разяснява, прокуратурата също, сподели още той, написа обстоятелства.бг.

Съпредседателят на " Демократична България " разяснява изявлението на Бойко Борисов пред Frankfurter Allgemeine Zeitung. В него Борисов съпоставя дамата, която евентуално е направила фотосите в спалнята му с кюлчетата злато и револвера, с Мата Хари - фамозна куртизанка и шпионка.

" И тук не става дума за човек, който не може да си управлява панталона и който не може да спре да лъже, а става дума за българския министър председател ", акцентира Иванов.

По думите му българската национална сигурност е сменена от една черна дупка, в която всеки прави, каквото си желае. " Данните на данъчната загадка на 5 млн. българи бяха пуснати в интернет. Търговският указател, от който зависят големи активи, беше взривен в продължение на дни и никой не понесе отговорност ",

Според него прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, следствието и службите гледат встрани и мълчат като риби във вода.

Христо Иванов ще упорства прокуратурата да ревизира събитията, изнесени от Бойко Борисов. " Ако бъда определен за депутат в идващото Народно заседание, ще предизвиквам анкетна комисия, която да обясни неуспеха на българската прокуратура и НСО, както и неуспеха на българските институции ", сподели още Иванов.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР