Снимка: haskovo.infoВъзрастно семейство - мъж на 80 г. и 78-годишната

...
Снимка: haskovo.infoВъзрастно семейство - мъж на 80 г. и 78-годишната
Коментари Харесай

Пожар погуби възрастно семейство в къщата им в хасковско село

Снимка: haskovo.info

Възрастно семейство - м ъж на 80 година и 78-годишната му брачна половинка, е починало при пожар в къща в село Славяново, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Хасково. В 23.30 часа в понеделник в РУ-Харманли е получен сигнал за пожар в къща на улица „ 3 март “ в село Славяново, написа Канал 3.бг.

На мястото неотложно са изпратени избавителни екипи, които са се заели с потушаването на пламъците. След частичното преодоляване на пожара, в една от стаите пожарникарите разкрили два овъглени натрупа. По-късно се е изяснило, че става въпрос за мъж на 80 години и брачната половинка му на 78 години.

С тях е живеел и 54-годишния им наследник, който споделил, че е бил на двора, когато горящ пожарът. Предстои още един оглед за изясняване на аргументите за пожара. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.

Според haskovоinfo.com импровизирано се допуска, че пожарът е породен от сина, който е психологично болен и преди време е лежал в болничното заведение в хасковския квартал “Болярово ”. Той и преди е правил опити да пали в къщата. Сега е обяснил пред проверяващите, че е оставил запалена цигара в къщата и е отишъл до тоалетната.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР