снимка: Хакери разбиха профила във Фейсбук на заместник-областния управител на

...
снимка: Хакери разбиха профила във Фейсбук на заместник-областния управител на
Коментари Харесай

Зам. областен на ГЕРБ с провокативни снимки на стори във Фейсбук. Тя обяви, че профилът й е хакнат

снимка:

Хакери разрушиха профила във Facebook на заместник-областния шеф на област Благоевград, петричанката Антоанета Янчева. От нейно име до потребителите на фейсбук се разпращат известия и нейни фамилни фотоси, написа.

Въздържаме се да публикуваме фотосите, които циркулират свободно в мрежата и може да ги видите тук - 

Теодор Я. разгласява на профила и фотоси на Янчева със състезателен сутиен, с което напълно взриви обстановката, на която тя отговори по този начин: " Проблем с профила ми във Facebook, другари, даде мотив на безлични субекти да продължат да зареждат анонимното си пространство/присъствие, вярвайки че това ще им трасира пътя към публичността с " величаво наличие ". Същите " персони " от виртуалния свят се възползваха от скоростта на обществените мрежи, с цел да внушават, съдят, проповядват посредством манипулирани фотоси и подправени изявления от мое име! Тръгнали същите да надграждат с компютърна мощност, да красят пространството със личните си " добавени " мечти. Това държание, допълнено с неприемливи тълкования единствено потвърждава съществуването на хора, за които съществени човешки полезности са изцяло непознати! Жалко... Само дано се помни от всекиго: Никой не е предпазен от сходни гнусотии! Актьорите и публиката постоянно сменят местата си в сходни обстановки... Благодаря на хората, които първи сигнализираха за действителната картина и ме предизвестиха! "

Не закъсняха и провокативни мнения от сорта: " А голите фотоси и те ли са фалшификат, а ти ли си или не си " и като доказателство пускат фотоси, на които e " тя " по долни дрехи в анфас и откъм гърба,без да се вижда лицето и. Не е ясно по какъв начин злосторникът е съумял да се добере до телефона на зам.-областния шеф да се снабди със фотосите. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР