Снимка: google street viewНова организация на движение ще бъде въведена

...
Снимка: google street viewНова организация на движение ще бъде въведена
Коментари Харесай

Премахават светофара на бул. Владислав Варненчик до Автогарата

Снимка: google street view

Нова организация на придвижване ще бъде въведена в региона на Т-образното кръстовище на бул. " Владислав Варненчик " и ул. " Акад. Андрей Сахаров " във Варна, оповестяват от " Пътна полиция " за Moreto.net.

В момента по бул. " Владислав Варненчик " в региона на кръстовището се слагат преградни уреди сред срещуположните ленти, видя кореспондент на Moreto.net, а по информация от полицията светофарната уредба на Т-образното кръстовище при Автогарата ще бъде спрян.

Левият завой за идващите по бул. " Владислав Варненчик " по посока Гранд Мол и Автогарата на процедура ще бъде отстранен. Желаещите да влязат в ул. " Акад. Андрей Сахаров " на процедура ще би трябвало да преминат първо през новото кръгово придвижване над бул. " Левски ", където ще би трябвало да създадат противоположен завой и да поемат още веднъж по бул. " Владислав Варненчик ", само че в посока изхода на града.

На излизане от ул. " Академик Андрей Сахаров " към бул. " Владислав Варненчик " също отпада опцията за ляв завой. Единствената разрешена маневра там остава десен завой и включване по бул. " Владислав Варненчик " в посока изхода на града.

Новата организация на придвижване ще влезе в действие от през днешния ден, прецизираха от полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР