Снимка: Google PlayЕксперти провериха анонимните данни на шест милиона потребители

...
Снимка: Google PlayЕксперти провериха анонимните данни на шест милиона потребители
Коментари Харесай

Експерти установиха защо се запушва смартфона ви

Снимка: Гугъл Play

Експерти ревизираха анонимните данни на шест милиона консуматори на смарт телефона Avast Cleanup от 45 страни и откриха какво пречи на мобилните им устройства да работят по-бързо.

Почистването на насъбрания " отпадък " ще помогне да се усили продуктивността на смарт телефона, откриха в Avast. 

Според експертите устройствата постоянно се „ запушват “ от некачествени фотоси, които заемат към 20% от пространството в паметта им и въздействат на скоростта на работа.

„ Средно потребителите съхраняват 952 фотоси на своето устройство, от които към 22% са с неприятно качество: замъглени, тъмни или дублирани изображения. Потребителите на WhatsApp съхраняват приблизително 292 изображения; средният брой скрийншоти е 86. ”, цитира данни от отчета на РИА Новости .

Докладът отбелязва, че минимум фотоси могат да бъдат открити на устройствата на консуматори на възраст от 18 до 24 години. Това се дължи на обстоятелството, че представители на „ поколението на селфитата “ постоянно съхраняват фотоси в обществените си мрежи. 

Повече фотоси бяха открити на телефоните на хора на възраст 25–44 години. Тук дамите се отличават.

„  Средно дамите вършат 24% повече фотоси от мъжете. Смартфони на дами имат общо към 1053 фотоси, до момента в който мъжете имат 851 снимки  “, означават откривателите.

Ръководителят на представителството на Avast в Русия и Оперативно-наблюдателно дело Алексей Федоров означи, че неналичието наизуст постоянно се отразява на качеството на устройствата. В тази връзка той предложи постоянно да се изтриват ненужни фотоси, с цел да се поддържа работата на смарт телефона. Той също по този начин допусна, че хората на възраст 25–44 години може да не изтриват фотоси поради мощна претовареност или поради желанието да спасят всички фотоси на децата си.

Преди това изследване на VTsIOM сподели, че по-голямата част от руснаците над 18 години не обичат да се снимат.

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР