Снимка: Getty ImagesОфициалната автобиография на Елтън Джон ще излезе на

...
Снимка: Getty ImagesОфициалната автобиография на Елтън Джон ще излезе на
Коментари Харесай

Елтън Джон проговаря за Елизабет Втора

Снимка: Getty Images
Официалната автобиография на Елтън Джон ще излезе на 15 октомври. В книгата той споделя пикантни случки към познанството си с кралското семейство.
„ Аз “ – по този начин се споделя автобиографията на изпълнителя, който твърди, че в живота си нееднократно е ставал очевидец на шокиращи обстановки с Негово Кралско Височество. В публикувания авансово фрагмент се загатва, че кралица Елизабет Втора шамаросала племенника си – виконт Линли – по време на празненство.

Кралицата помолила младежа да наглежда сестра си – лейди Сара Армстронг-Джоунс, която по това време била потисната. 72-годишният Елтън Джон написа, че виконтът отказал и кралицата му блъснала лек пестник пред гостите на празненството. Думите, съпровождащи плесника, били: „ Не-пляс-спори-пляс-с-пляс-мен-пляс-Аз-пляс-съм-пляс-КРАЛИЦАТА! “

Освен за Елизабет Втора, музикантът споделя още и за принцеса Даяна, която съгласно него била същинска сладкодумница и превъзходна компания.

Не на последно място в историята на връзките сред кралското семейство и Елтън Джон стои и другарството му с принц Хари. Певецът взе участие в благотворителния концерт срещу ХИВ на принца, а през май предходната година пя на сватбата на херцога и херцогинята, припомня Edna.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР