Снимка: ГЕРБПрограмата за проследяване на финансирането на тероризма се превръща

...
Снимка: ГЕРБПрограмата за проследяване на финансирането на тероризма се превръща
Коментари Харесай

Емил Радев: Проследяване на финансирането на тероризма е все по-важен инструмент

Снимка: ГЕРБ

Програмата за следене на финансирането на тероризма се трансформира във все по-голям инструмент. На фона на атентатите, на които станахме очевидци през последните години, тя има основно значение за приемане на надеждна, точна и навременна информация за действия, свързани с обмисляне и финансиране на тероризъм.

Това коментира евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев в границите на съвещанието на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи, на което Лоран Мюшел, шеф по сигурността от Групово дело „ Миграция и вътрешни работи “, показа петия взаимен обзор на Споразумението сред Европейски Съюз и Съединени американски щати за следене на финансови потоци за предотвратяването на терористични актове, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .

Въпреки положителното съдействие сред Европол и Министерството на финансите на Съединени американски щати българският евродепутат и зам.-председател на комисията настоя екипите на Европейска комисия, които правят оценка приложението на съглашението, да изяснят дали има задоволително гаранции за опазването на персоналните данни. „ Целта е да не се стига до търсене на данни, които нямат връзка с финансирането на тероризма ”, стимулира се Радев по време на чуването.

Споразумението за следене на финансирането на тероризма сред Европейски Съюз и Съединени американски щати (TFTP) влезе в действие през 2010 година Програмата разрешава да се наблюдават източници, за които има съмнения, че финансират терористична активност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР