Снимка: ГЕРБОставката е най-лесното, но и най-безотговорното решение в тази

...
Снимка: ГЕРБОставката е най-лесното, но и най-безотговорното решение в тази
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Оставката е най-лесното, но и най-безотговорното решение

Снимка: ГЕРБ

Оставката е най-лесното, само че и най-безотговорното решение в тази обстановка, е споделила ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Лом, представена от партийния пресцентър, написа

„ Виждам каква е кондицията на структурите, ГЕРБ е на 100% подготвена за избори. Но от време на време би трябвало да взимаш и непопулярни решения в името на стабилността, даже и те да ти носят негатив “, добави тя. „ Ние изрично не се тормозим от длъжностен кабинет, макар явната подготвеност на президента за реваншизъм. Няма от какво да се срамим и всичко, което сме създали – е видно за хората във всяко обитаемо място. Но с изключение на президентски реваншизъм – служебно държавно управление би означавало безпорядък и безвремие за България в една по този начин или другояче извънредно комплицирана обстановка за целия свят. Няма парламент, няма бюджет, няма нови принадлежности в поддръжка на бизнеса и хората “, разви за следващ път опорните точки на ръководещата партията Караянчева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР