снимка: ГЕРБ, архивГеорги Станков, който се прочу с това, че

...
снимка: ГЕРБ, архивГеорги Станков, който се прочу с това, че
Коментари Харесай

Уволниха най-обичания депутат от ГЕРБ, който стана шампион по преференции - 13 655

снимка: ГЕРБ, списък

Георги Станков, който се прочу с това, че влезе в 45-ото Народно заседание като депутатът с 13 655 е освободен от длъжността шеф на Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково. Това заяви  Хасково Прес, базирайки се на свои източници.

 Според тях това е станало факт още в петък. Самият Станков обаче не подвига телефона си с цел да признае или опровергае новината за уволнението. Към този миг на поста към момента няма назначен нов шеф на негово място.

Станков се върна на работа в дирекцията в средата на май след края на 45-ото Народно събрание, където бе народен представител от ГЕРБ. В него той влезе с рекорден за страната брой преференции – 13 655, като измести даже лидера на листата Делян Добрев. Мястото на Георги Станков като шеф в Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково се пазеше до момента в който той бе депутат, а началник в негово неявяване бе Георги Илиев. Станков, прочут и с прякора Жоро Пъската, бе депутат от ГЕРБ и в 44-ото Народно събрание.

„ Пъската е индивидът, който герберите обичат повече от Томислав Дончев, Тома Биков и Деси Атанасова взети дружно. Дори и водачът Бойко Борисов му диша праха! ”, разяснява във връзка новината OFFNews.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР