Снимка: Георги МарчевСлавният защитник на Черно море от 70-те и

...
Снимка: Георги МарчевСлавният защитник на Черно море от 70-те и
Коментари Харесай

Славният защитник на Черно море Иван Иванов празнува

Снимка: Георги Марчев

Славният бранител на Черно море от 70-те и 80-те години на предишния век Иван Иванов чества през днешния ден 66-ия си рожден ден.

В тържеството взе участие и треньорът на Балчик Бойко Каменов, който също има мотив да се радостни, откакто неговият отбор отстрани Спартак след дузпи в шампионата за Купата на аматьорската лига.

Иван Иванов, прочут като бай Иван, е от тези футболисти на Черно море, които постоянно ще се помнят. Той е значима част от тима, който приключи четвърти при майсторите през сезон 1981/1982, второ най-хубаво достижение за „ моряците ” в „ А ” група, в този момент ефбет лига.

Иванов има мачове и за олимпийския народен тим на България.

Какво би трябвало да знаят поколенията черноморци за Иван Иванов? На този въпрос дава отговор някогашният му треньор в Черно море Иван Василев.

Иван Иванов несъмнено остава в историята на Черно море като един от огромните му футболисти. Стожер в отбраната, водач, мъжага. Аз не помня негов слаб мач, не помня и някой да му е взел висока топка. Беше любим на публиката. Като човек е непретенциозен, с морал и изострено възприятие за правдивост, сподели за „ Петел ” Иван Василев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР