Снимка Георги Котев, ФейсбукСлед тежко боледуване от COVID-19 ни напусна

...
Снимка Георги Котев, ФейсбукСлед тежко боледуване от COVID-19 ни напусна
Коментари Харесай

Фрог нюз: Почина ядреният експерт инж. Георги Котев

Снимка Георги Котев, Facebook

" След тежко боледуване от COVID-19 ни напусна нуклеарният специалист инженер Georgi Kotev! Мир и светлина на душата ти, драги Жоро! Поклон, че не спря да се бориш против нуклеарната и енергийна мафия и да работиш за повече възобновима сила в България!, заяви Петър Кърджилов.

Инж. Котев се опълчи против пробното нуклеарно гориво в АЕЦ " Козлодуй " и написа книгата " Ядреналин " за далаверите на нуклеарната мафия у нас (в съавторство с Иво Инджев).

Георги Котев е инженер физик, компетентност Атомни и електрически централи в Московския енергиен институт, специализирал в АЕЦ „ Козлодуй ” повече от 17 години в региона на нуклеарното гориво и реакторната физика. Две години специализира нуклеарна физика в Университета на Пиза. През 2008 година напуща АЕЦ „ Козлодуй ”, откакто разкрива замяна на нуклеарното гориво с рециклирано, без позволение от нуклеарния регулатор. Последните 10 години е блогър с съществена тематика следствие на закононарушения в енергетиката.

Поклон!!! "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР