Снимка: Георги Георгиев, фейсбукПротест срещу единствения кандидат за нов главен

...
Снимка: Георги Георгиев, фейсбукПротест срещу единствения кандидат за нов главен
Коментари Харесай

Протест на БОЕЦ, лидерът й обяви във Фейсбук: Това не е преврат, а гражданска революция

Снимка: Георги Георгиев, фейсбук

Протест против единствения претендент за нов основен прокурор Иван Гешев и за събаряне на държавното управление ще се организира през днешния ден пред правосъдните покои в София и страната, уредник е гражданско съдружие БОЕЦ, написа offnews.bg. 
Преврат е, когато някакви скрити сили се пробват да смъкват законното държавно управление в една страна.
БОЕЦ намерено, обществено и поредно желаеме да отстраним мафията от властта, като първите стъпки в тази борба сега считаме, че са отдръпване на кандидатурата на Гешев - претендента на мафията за основен прокурор и събаряне под цивилен напън на мафиотското и нелегитимно държавно управление на Пеевски и Борисов. Това се назовава - Гражданска Революция!, разгласи във фейсбук водачът на сдружението Георги Георгиев. 
Началният час на недоволството през днешния ден е 15 ч., а апелът на уредниците е за обсада на храмовете на темида. 

Получен е сигнал за готвена ескалация на напрежението, когато е допустимо митингите в столицата да прераснат и в по-сериозен спор, съобщи през вчерашния ден в Народното събрание министърът на вътрешните работи Младен Маринов. 

Преди два дни, когато се проведе  " Марш за право и независимост " против Гешев, Георгиев пусна пост в обществената мрежа до " всички бойци, другари и съидейници ", в който предизвестява, че " предстоят арести и жестоки репресии. Способни са и на убийства ". 

В текста пище още: 

Арестуват ли ме, не се плашете! Не се предавайте и не се отхвърляйте. Мен не могат да ме уплашат, пречупят, или спрат. Имате думата ми на войник. Моите белезници са техните белезници.
Защитете брачната половинка и децата ми. Силни са, само че ще имат потребност от помощ и поддръжка. Защитете другите бойци и биволите! На всяка цена и със всички средства! Организирайте се в мрежата и излезте пред Министерски съвет! Там е болестта, която ни убива. Живеем в мафиотската и мутренска тирания на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Гражданите имаме свещеното право да се борим против това зло както решим! Отстраняването на Гешев и свалянето на мафиотското държавно управление на Пеевски и Борисов е най-важната борба на жителите в този момент! Това е борбата. Казвам го намерено с ясното схващане за следствията. 

БОЕЦ имаме явен проект, малко по малко по какъв начин да преборим дебелите, по какъв начин жителите да си върнем страната и да стратираме необратими промени във всички най-важни сфери. Знаем тъкмо какво желаеме и по какъв начин да го реализираме. С разсъдък, храброст и сърце ще се преборим
След моят арест БОЕЦ ще продължи борбата. За часове бойците ще се реорганизират и продължаваме. Готови сме за всевъзможни сюжети. Война е. 

Сред настояванията на митинга е и приемане на закон за лустрацията.

Той е подсилен във фейсбук и от Десислава Иванчева, която е претендент за кмет на София, други претенденти, партии и организации не са призовали публично поддръжниците си да се включат в митинга. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР