Снимка: Gage Skidmore, УикипедияКандидатът за президент на САЩ от демократите

...
Снимка: Gage Skidmore, УикипедияКандидатът за президент на САЩ от демократите
Коментари Харесай

Джо Байдън е дал отрицателни тестове за COVID-19

Снимка: Gage Skidmore, Уикипедия

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от демократите Джо Байдън заяви, че е дал негативни проби за COVID-19. Той съобщи, че диагностицирането на президента Доналд Тръмп с ковид е " сурово увещание ", че на пандемията би трябвало да се гледа съществено, предадоха организациите.

" Дадох два теста за ковид тази заран ", сподели той. " Един в Делауер, а още един ми направи някогашният доктор на Белия дом ". " Трябваше да сме сигурни преди идването ми, че висчко е наред ".

В синдикална зала в Гранд Рапидс, единствено броени часове откакто даде два пъти негативен тест за ковид, Байдън сподели, че той и брачната половинка му, Джил Байдън, се молят за Тръмп и първата дама, Мелания, да се възстановят бързо и изцяло, предава Българска телеграфна агенция.

" Тук не става дума за политика. Това е сурово увещание, че би трябвало да се отнасяме доста съществено към вируса. Той няма да изчезне самичък по себе си ", означи Байдън.

Байдън прикани всички американци да носят маски, с цел да забавят разпространяването на заболяването. Той косвено разкритикува президента републиканец, който омаловажаваше смъртоносността на вируса, постоянно не носи маски и провежда огромни предизборни събрания без особена обществена отдалеченост.

" Бъдете патриоти ", сподели той. " Тук не става дума за това да се правиш на твърд. Тук става дума да направиш това, което зависи от теб ".

Преди това Тръмп заяви в Туитър, че е инфектиран с ковид. Лекуващият доктор на американския президент Шон Конли акцентира, че президентът на Съединени американски щати и първата дама се усещат добре. Конли изрази убеденост, че Тръмп ще може да продължи да извършва отговорностите си.

Във вторник Тръмп и Байдън участваха в ефирен спор в Охайо.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР